x

Nikolaj Nørlund flyttes

Nikolaj Nørlund flyttes

Det ser ud til, at de fleste indehavere af billetter til diverse koncerter, der skulle have fundet sted i det konkursramte Pumpehuset, ikke bliver snydt for oplevelserne. I løbet af sidste uge har langt de fleste kunstnere fået nye steder at tage deres live-shows hen, og det endda på de oprindeligt fastsatte dage. Der er netop annonceret endnu et vellykket sceneskift, denne gang for Nikolaj Nørlunds koncert.

Nørlund har de sidste mange år været fast inventar på Copenhagen Jazzfestival, hvor han har optrådt både solo og med bands, og på diverse store venues. I år var det egentlig Pumpehuset, der stod for tur, men folkene bag det nye spillested Bremen har været så venlige at udsætte deres sommerferie, så fans ikke skal skuffes. Nørlund har for nylig udgivet ep'en "Plan A", og materialet herfra loves at blive præsenteret ved koncerten, hvor Nørlund medbringer to trommeslagere, for at yde de nye sange retfærdighed.

Koncerten finder sted tirsdag den 6. juli klokken 21.00 i Bremen, København. Billetter købt til Pumpehuset vil også være gyldige i Bremen, og har man ikke sikret sig billet, kan man nå det endnu. Der er også stadig billetter til Nørlunds koncert i Voxhall, Århus, der finder sted torsdag den 15. juli klokken 21.00. Billetter til begge koncerter kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA