x

Michael Jackson får mindetavle i London

Michael Jackson får mindetavle i London

Om fire dage er det præcis et år siden, at Michael Jacksons uventede død gav anledning til hyldestkoncerter og mindehøjtideligheder over hele verden. Nu vil The Lyric Theatre i London også vise deres beundring for manden, der lagde musik til teatrets meget succesfulde show, Thriller Live, hvor musicalstjerner synger både Jacksons solohits og numre fra Jackson 5-perioden.

På årsdagen for hans død, den 25. juni, vil teatret afsløre en mindetavle for Michael Jackson, og ved den lejlighed vil den britiske dansegruppe Diversity, som vandt det britiske talentshow Britain's Got Talent 2009, optræde. Efter Jacksons død blev The Lyric Theatre praktisk talt omdannet til et alter, fordi fans flokkede til stedet med lys og blomster. Samme aften vil seks børn, som har spillet den unge Jackson på scenen i Thriller Live, synge nummeret "Speechless", som Jackson skrev til sit sidste studiealbum fra 2001, "Invincible".

En af skaberne af Thriller Live, Adrian Grant, siger om denne sang: "Den afspejler de følelser, som man har i forbindelse med tabet af Michael Jackson - tristhed, men også mindet om den glæde, han gav verden, mens vi hylder hans liv."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA