x

The Glitch Mob til Train

The Glitch Mob til Train

Siden The Glitch Mob blev dannet tilbage i 2006, har trioen gjort stort væsen af sig via internettet, og endte med at blive noget af et blog/mund-til-mund-fænomen. Mixtapet "Crushmode" viste sig at være det afgørende skridt fra undergrunden og op i mere alment bemærkede kredse, da eksempelvis TV On The Radio slog en klo i drengene efter at have hørt mixtapet. Således fik The Glitch Mob opgaven at remixe den mere etablerede gruppes track "Red Dress", der i den nye form blev brugt i traileren til Tim Burtons film "9".

De udsendte i maj måned deres debutudspil, "Drink The Sea", og er med det i baglommen draget på turné, der udover en god del af Europa også kommer til at omfatte flere datoer i Australien. Før The Glitch Mob begiver sig om på den anden side af Jorden, får danskerne dog en enkelt mulighed for at høre det nye album opført live, og drengene lover, at det bliver en helt speciel oplevelse, der kræser mere for øregangen end for danseskoene. Det skyldes især, at albummets atmosfære er stærkt inspireret af Pink Floyd-klassikeren "Dark Side Of The Moon":

"Live lover gruppen at være et kapitel for sig, og anmeldelserne af udsolgte koncerter i hjemlandet vidner om en musikalsk oplevelse for livet, man ikke anbefales foruden. På den kommende turné vil The Glitch Mob sammensmelte det nye materiale, og lover omfattende musikalsk og visuel produktion, der skubber teknologi, lyd og ydeevne til et hidtil ukendt niveau."

Koncerten er arrangeret af Trains MiskMask og Hele Vejen, og udover The Glitch Mob er også DJ Static og Bang Bang Club på plakaten. Hele herligheden afvikles torsdag den 15. juli fra klokken 23.00. Der kan ikke købes billetter i forsalg, men kommer man før klokken 23.00 koster entré kun 30 kroner, mens den efter 23.00 koster 60 kroner. I øvrigt gør arrangørerne opmærksomme på, at man denne aften skal være mindst 18 år for at komme ind.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA