x

Sleep Party People til Vega

Sleep Party People til Vega

Det danske enmandsband Sleep Party People alias sangeren, sangskriveren og multiinstrumentalisten Brian Batz fik masser af anmelderroser, da han i januar udgav sit selvbetitlede debutalbum. I GAFFA blev det eksempelvis til fem stjerner, og de fem GAFFA-stjerner viste sig igen på himlen, da Sleep Party People gav koncert på årets Spot Festival i maj - denne gang med fuldt band, forklædt som kaniner.

Sleep Party People kan i næste uge opleves på Roskilde Festivals Pavilion Junior-scene, men nåede man ikke at få billet til den nu udsolgte festival, eller kan man bare ikke få nok af Sleep Party People, får man nu chancen igen. Brian Batz & Co. giver nemlig koncert i Lille Vega i København lørdag den 18. september.

Og hvad kan man så forvente? Ja, da Sleep Party People spillede på Spot, gjorde de følgende indtryk på GAFFAs Michael José Gonzalez, ifølge hans anmeldelse:

"Fra første anslag på den akustiske guitar udviser kaninerne på scenen et højt niveau, og et væld af behagelige vellyde, der bevæger sig yndefuldt i grænselandet mellem det akustiske og det elektroniske, flyder ud i lokalet. Hvor sættets første sang er en stille og drømmende sag, der bedst kan sammenlignes med en vuggevise af en anden verden, tændes der efterfølgende op under særdeles medrivende beats, og en tung nærmest faretruende bas ligger som et mørkt meditativt element under nummeret, der navigeres af Batz' forvrængede lyse vokal."

Opvarmingen leveres af et andet, nyligt albumdebuterende dansk band, Shout Wellington Air Force, hvis debutalbum "Clean Sunset", søreme også fik fem stjerner af GAFFA.
 
Billetsalget er i gang via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA