x

Roskilde-vejret ser lovende ud

Roskilde-vejret ser lovende ud

Man kan næsten ikke overvurdere, hvor stor en betydning vejret har for ens besøg på en festival, og dette glæder nærmest dobbelt på Roskilde Festival, hvor gæsterne dedikerer op til ti dage til deres besøg på landets største musikbegivenhed.

Der er lige nu kun tre dage, til de første gæster ombytter deres billetter i Tivoli, og derfor har vi taget en tur rundt på de danske og internationale vejrsider for at få et overblik over, hvilket vejr man kan forvente sig i den kommende weekend og i næste uge.

Et besøg på Yahoo! Weather giver forhåbninger om forholdsvist tørt vejr, og temperaturer omkring 18 grader fra fredag til torsdag i næste uge. Specielt dagene efter weekenden ser lovende ud, men det er altså endnu for tidligt at gisne om, hvordan vejret vil se ud i de dage, hvor festivalpladsen er åben.

De er ikke helt enige hos AccuWeather, hvor de faktisk lover byger fredag, lørdag og søndag og op til 20 grader. Mandag til onsdag holder tørt hos dem, men så skulle det begynde at regne igen torsdag og fredag, mens resten af weekenden ser fin og varm ud.

Hos Weather kan de slet ikke finde tegn på regn, hvilket gør dem til vores favoritside. De forudser sol, nogle skyer og omkring 18 grader hver dag til og med torsdag i næste uge.

De er også ganske optimistiske hos TV-2, hvis vejrcenter forudser byger på fredag, men ellers skulle det holde tørt til og med mandag. Hos TV-2 er man da ekstra optimistiske omkring temperaturerne, der forventes at ligge mellem 21 og 23 grader.

Temperaturmæssigt er der enighed at spore hos DMI, men de forventer også at der vil komme byger fredag og lørdag. Helt skidt ser det dog ud hos dem onsdag, hvor det ser ud som om, vi kan forvente at få en hel del vand.

Overordnet set ser det altså ud til, at vi kan forvente mellem 18 og 23 grader den næste uges tid, og at der også vil være byger specielt fredag og lørdag. Den gode nyhed er derfor, at ingen forventer konstante regnskyl, og der er dermed ingenting der tyder på, at årets festival bliver en gentagelse af mudderfestivalerne i 1991, 1997 og 2007.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA