x

Beach Boy lover gendannelse

Beach Boy lover gendannelse

50 års jubilæet for det legendariske surferband The Beach Boys nærmer sig med stormskridt, og er mindre end et år væk. Nu har originalmedlem Mike Love annonceret, at han og Brian Wilson vil gendanne bandet. Dermed bilægger Love sine mangeårige retslige stridigheder med sin fætter Wilson, og de to vil slå pjalterne sammen med de andre overlevende medlemmer samt Loves søn, Christian Love.  

Brian Wilson har ikke udtalt sig omkring den påståede genforening på nuværende tidspunkt. Mike Love lyder overbevist og siger til Las Vegas Sun: "Det har været nonstop [siden 1961]. Nu forbereder vi os til vores 50 års jubilæum, og Brian Wilson vil gøre os selskab. Jeg er ked af, at Carl Wilson døde for 11-12 år siden af samme slags lungekræft, som dræbte George Harrison [fra The Bealtes, red.]. Det var ikke en sjov tid for os, men jeg er glad for, at min søn Christian er i bandet nu".

The Beach Boys blev dannet i 1961 af Brian Wilson og hans to brødre Carl og Dennis sammen med fætteren Mike Love og vennen Al Jardine. Dennis Wilson døde i 1983.

Mike Love har tidligere været i enorme verbale slagsmål med især Brian Wilson, men har tidligere ytret misbilligelse overfor alle tidligere medlemmer, mens han selv som eneste tilbageværende medlem har turneret med The Beach Boys igennem alle årene, siden den oprindelige gruppe faldt fra hinanden.

Det lykkedes dog for de overlevende medlemmer at mødes til en pressekonference til bandet 40 års jubilæum, selv om der ikke opstod noget direkte musikalsk samarbejde i den forbindelse. Det er derfor endnu tvivlsomt, om surferbandet finder sammen igen. I det mindste indtil Brian Wilson bekræfter, at han også deltager i genforeningen.  

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA