x

Messi vil have Oasis

Messi vil have Oasis

Det er før sket, at verdensstjerner ikke ved, hvad de skal bruge deres mange penge til. Angriberen for Argentinas fodboldlandshold Lionel Messi har dog nu lovet en pæn slat af sine spareskillinger væk, såfremt han kan løfte den eftertragtede VM-pokal den 11. juli. Messi er nemlig blevet stor Oasis-fan, desværre lidt for sent, for bandet er gået i opløsning.

"Lige siden Carlos Tevez (Messis holdkammerat på det argentinske fodboldlandshold) spillede for Mancester United, har han fortalt mig, hvor fede Oasis var. Jeg blev ved med at love ham, at jeg ville give dem et lyt, men jeg nåede det aldrig", udtaler Messi til The Sun.

Men i flyet til Sydafrika lykkedes det endelig for den nuværende Manchester City-spiller at tvinge Messi til at give Oasis' første to albums et lyt, og strikeren var som født på ny. "Jeg må indrømme, at jeg ikke forventede noget særligt, men det var noget af det bedste musik, jeg nogensinde havde hørt. Jeg må sige, at "Supersonic" og "Live Forever" er de bedste sange. Jeg har lyttet til alle numrene på min iPod i hotelværelset, på vej til kampene og i omklædningsrummet. Jeg kan simpelthen ikke fatte, at det har taget mig så lang tid at få dem hørt".

Siden Messi ikke kendte Oasis i forvejen, vidste han heller ikke, at de to stridende brødre er gået hver til sit. "Jeg så deres koncerter på YouTube og de virkede fantastiske", fortæller Messi. "Jeg spurgte Carlos, om vi ikke kunne tage forbi Manchester og se dem, men han fortalte, at de var gået i opløsning."    

Det afholder dog ikke fodboldstjernen fra at komme med at potentielt dyrt løfte: "Resten af drengene på landsholdet har hørt deres musik, og de elsker dem. Et par kendte nogle af deres sange, men for de fleste var det også første gang, de hørte dem. Vi er blevet enige om, at hvis vi vinder VM, vil vi have dem fløjet over til Argentina og spille til vores sejrsfest. De skal bare nævne deres pris!"

Om Oasis lader sig friste af tilbuddet er et godt spørgsmål, for bandet kan have andre fodboldmæssige forpligtelser. NME beretter nemlig, at Noel Gallagher engang har joket om, at han var Italiens lykkemaskot, da de vandt sidste VM i 2006. Noel sad ved siden af Alessandro Del Pieros kone, da Italien slog Tyskland. Da Piero scorede, sendte han kys til Gallagher. "Mange troede, kyssene var til hans kone, men de var til mig", jokede Gallagher efterfølgende til NME.

Brødrene Gallagher er i øvrigt kendt for at støtte Manchester City.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA