x

Lady Gaga vil optræde med lig

Lady Gaga vil optræde med lig

Den amerikanske pop-sensation Lady Gaga fortsætter med at skabe overskrifter. Denne gang fordi sangerinden vil have lig til at udsmykke hendes scene. The Sun skriver, at en af Lady Gagas nærmeste medarbejdere har sagt, at Gaga har taget kontakt til den tyske videnskabsmand Dr. Günther von Hagens. Den tyske læge skabte verdensomspændende kontrovers ved at udstille menneskelig i udstillingen Body Worlds.

Von Hagens opfandt teknikken plastination, der i sin enkelthed går ud på at udskifte menneskekroppens væsker med hærdet silikone. Resultatet er ligskulpturer i forskellige tilstande, med eller uden hud og så videre.

Kilden tæt på Lady Gaga har fortalt til The Sun: "Gaga håber at møde ham i New York. De har talt sammen over email, og det er gået godt. Hun er meget ivrig efter at få nogle Body Worlds-elementer med i et af hendes shows, og Las Vegas ville passe godt. Det ville være godt at toppe turneen, som allerede er så speciel, med noget, som ingen nogensinde har gjort før – at bruge ligdele til en koncert."

Von Hagens har ikke blot draget opmærksomhed til sig med sine Body Worlds-udstillinger. For otte år siden udførte han Englands første offentlige obduktion i 170 år i et udsolgt teater i London. Tre år senere optrådte han på britisk tv med en obduktion, og har siden optrådt i flere tv-afsnit, hvor han taler om sygdomme, med udgangspunkt i en igangværende obduktion ved hans egen hånd.

Den omtalte koncert i Las Vegas skal foregå i marts måned næste år, men der er ingen officielle be- eller afkræftelser af de morbide planer for scenedekorationen på nuværende tidspunkt.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA