x

Bush er tilbage

Bush er tilbage

Det er gået ni år, siden de britiske grunge-rockere Bush udgav deres sidste album "Golden State", men nu er bandet klar med nyt materiale, der skal udkomme til efteråret.

Siden bandet sidste udspil har sanger og guitarist Gavin Rossdale udsendt et album med The Institute og et soloalbum, men sangeren er i disse dage nok mest kendt for at være gift med sangerinden Gwen Stefani, som han også har stiftet familie med. Det nye Bush-album kommer til at hedde "Everything Always Now" og udkommer i oktober måned.

Derefter skal der komme en turné, men hvornår Bush bevæger sig ud på landevejen igen er usikkert. Ligeledes vides det ikke, om bandet vil turnere uden for deres hovedmarked i USA og Canada. Det britiske band har altid haft mest succes på nordamerikanske kontinent, hvor gruppen solgte størstedelen af de 10 millioner album, som er blevet langet over disken verden over.  

Bush skal ifølge The Guardian dog optræde i London til De Olympiske Leges åbningsceremoni i 2012, og det kunne være startskuddet til europæisk eksponering.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA