x

Jazzhouse varmer op til Prince

Jazzhouse varmer op til Prince

For nylig vandt Copenhagen JazzHouse AOK's pris Byens Bedste Fest, for deres After-Dark-arrangementer, der finder sted hver fredag og lørdag nat, så nu er der noget at leve op til for spillestedet. Det forsøger man så at gøre denne lørdag, hvor Bring Back The Saturday-klubben fejrer, at selveste Prince kommer til Roskilde Festival i år.

Eftersom After-Dark fokuserer på soul, disco, 80'er-musik og pop generelt, er det i god tråd med arrangementernes ånd, at man dedikerer en aften til manden med de mange hits inden for flere af disse genrer.

DJ Alex Puddu og DJ Tony M skal stå som pladevendere, og vil spille musik fra hele Princes lange karriere, både det helt tidlige, klassikerne, og også kunstnere der er relaterede til Prince. I The Red Velvet Lounge, der ligger på overetagen, er der Jazz 'n' Cocktails by Henrik Møll & Juel, så der skulle være sikret god underholdning for alle.

Prince Special finder sted på lørdag den 26. juni fra klokken 23.30 til 05.00. Inden da byder Copenhagen JazzHouse i øvrigt på koncert med Fanar Ghali & Rumpistol fra klokken 21.00, og der kan købes billetter dertil via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA