x

GAFFA juli er på gaden

GAFFA juli er på gaden

Så er årets syvende GAFFA på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Juli måneds hovedhistorie gælder Medina, som snart udgiver sit internationale debutalbum. Vi fortæller historien om Danmarks nye popdronning, som man enten elsker eller hader.

Scissor Sisters er tilbage med albummet "Night Work". Vi har talt med den flamboyante forsanger Jake Shears til en snak om spøgelser, krisetider og det sexede soundtrack.

Roskilde-ulykken fandt i år sted for 10 år siden. I kølvandet på tragedien er opstået et nært venskab mellem Pearl Jam-guitarist Stone Gossard og de efterladte til det svenske offer Carl-Johan Gustafsson. Vi fortæller historien om det umage venskab og parternes tanker om ulykken ti år efter.

Robyn er tilbage med det første ud af hele tre album i år. Vi har mødt den egenrådige svenske popstjerne.

Sia har markeret sig som down-tempo-sangerinde, men i virkeligheden vil hun hellere lave glad popmusik, og nu gør hun det omsider. Vi har mødt den australske stjerne, som gik på kompromis for at få sin vilje.

Hvad blev der af sex, drugs & rock'n'roll? GAFFA undersøger i en ny temaserie, om rock'n'roll-myten stadig lever, eller om der er gået ren smoothies og sundhedsfanatisme i rockmusikken anno 2010. Denne gang skal vi en tur i fitnesscenter og tale med spinning-instruktører om det perfekte spinning-soundtrack - og nej, det er ikke dårlig dance.

 

Derudover kan du også møde Karen Elson, Plan B, The Parlotones, Altmodisch og mange andre, ligesom du kan læse om den Tour de France-aktuelle Matti Breschels forhold til musik i vores serie "Finale".

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort portræt af Pavement i anledning af deres gendannelse og koncert på Roskilde Festival. Du kan også læse et stort portræt af ligeledes Roskilde-aktuelle Patti Smith og en artikel om genudgivelsen af The Cures klassiker "Disintegration". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med juli-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA