x

Linkin Park til Herning

Linkin Park til Herning

Den amerikanske nu metal-gruppe Linkin Park er på vej med et nyt album, og nu har de også meldt deres ankomst til Danmark. Nærmere betegnet til den nybyggede MCH Multiarena i Herning lørdag den 30. oktober.

Linkin Park brød igennem i 2000 med deres millionsælgende debut "Hybrid Theory", der i 2003 blev fulgt op af "Meterora" og i 2007 af "Minutes To Midnight", som også begge blev store succeser, og gruppen har i alt solgt over 50 millioner album på verdensplan. De udgiver deres nye, endnu unavngivne fjerde album til september, og i samme måned kan du læse et stort interview med dem i GAFFA. Det nye album er ligesom sin tre år gamle forgænger produceret i samarbejde med legenden Rick Rubin, kendt for produktioner for så forskellige navne som Beastie Boys, Run DMC, Slayer, Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash og mange, mange flere.

Det nye album bliver en konceptplade, altså en plade med en sammenhængende historie. Det var oprindeligt en ven af bandet, der fremlagde ideen, og selvom det i første omgang virkede lidt skræmmende på medlemmerne, tog de den alligevel til sig: "Du siger ordene koncept-plade, og det første, jeg tænker på, er teater eller opera eller sådan noget," har forsanger Chester Bennington sagt til MTV. "Der er en historie, og alting skal relatere til den historie. Det lyder lidt overvældende for mig (…) Men da en af vore venner præsenterede idéen for os, kunne vi godt lide den. Det var en inspirerende ide, og det var noget, vi kunne relatere en masse af de ting, vi holder af at skrive om til."

Linkin Park spillede sidst i Danmark på Skive Beach Party i 2008, hvor anmelder Christian Breum Johannesen uddelte fem ud af seks stjerner under følgende overskrift:

"Linkin Park havde publikum i sin hule hånd igennem halvanden times velfremført nu metal".

Billetsalget til koncerten begynder tirsdag den 29. juni klokken 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA