x

RAW har line-up klar

RAW har line-up klar

Arrangørerne af den københavnske festival RAW kan nu meddele, at de har programmet helt på plads til dette års begivenhed. Der er blevet plads til i alt 70 dj's, mc's og live acts på syv arenaer. Kristoffer Bramsen fra RAW siger i en pressemeddelelse:

"Vi har i år brugt meget tid på at gennemtænke musikprofilen og trawle den globale club-kultur for de bedste kunstnere indenfor hver genre."

Arena 2 på festivalen introducerer en helt ny genre. UK Funky er et gadekryds fra Londons undergrund – lige dele house, dubstep og caribiske rytmer. To pionerer indenfor genren, Geeneus og Scratcha DVA, besøger for første gang Danmark.

Arena 4 har RAWs mest internationale profil. Her er der fx rapperen Azagaia, Hety & Zambo fra Columbia; og Tashweesh fra Palæstina.

"Det har været et fantastisk samarbejde med My World IMAGES, fordi de har kontakter til musikmiljøer i udviklingslandene, vi aldrig kunne have etableret", forklarer Kristoffer Bramsen.

Blandt DJ's har RAW fået fat i navne som Steve Lawler (billedet), Regis & Function, og et show med DJ Static og Temu, Tue Track, Schack & BangBang – 6 pladespillere, 4 dj's, 1 mc-show.

Arrangørerne slutter med at sige: "Der er ingen anden undergrundsevent, der dækker så bredt som RAW. "Vi giver folk mulighed for at nyde det bedste af de musikgenrer, de dyrker normalt, og opdage de genrer, de ikke vidste eksisterede."

RAWs syv scener ser ud som følger:

Arena 1:

Selector Superior & Cutbrook Records

presents: House

Arena 2:

Hest/Pony & Urbanical presents:

UK Funky / House

Arena 3:

Sound of Copenhagen presents:

Down Beat

Arena 4:

MidWeekBrakes & MyWorldImages

presents: Global / Urban

Arena 5:

OHOI! presents:

Dubstep / Drum n' Bass

Arena 6:

Culture Box, Hifly.dk & LoMidHigh

presents: Techno

Arena 7:

Copenhagen's Most Wanted

& Djuma Sounds presents:

Sunrise Arena

Festivalen foregår den 7. august, og du kan købe billetter her. Du kan se alle navnene på festivalens hjemmeside.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA