x

Babylove & The Van Dangos turnerer Danmark rundt

Babylove & The Van Dangos turnerer Danmark rundt

Den danske ska-gruppe Babylove & The Van Dangos skal i gang med anden del af deres Danmarksturné med deres tredje studiealbum, "The Money & The Time", i lommen. Blandt andet rammer de et par festivaler hen over sommeren, inklusive Skanderborg. For de københavnske fans af ska- og rocksteady-rytmer holder bandet desuden en sommerfest i Råhuset på Vesterbro med grill, dj's Mørk Rom og selvfølgelig en livekoncert.

Babylove & The Van Dangos har fået hæderlige anmeldelser for deres plader, blandt andet fire stjerner fra GAFFAs Henrik Bæk for deres "Lover's Choice", men desværre var begejstringen ikke så stor, da "The Money & The Time" udkom i april.

"Musikalsk swinger albummet pænt med blæsersektionen fremme i lydbilledet, men som anmelder og ska-fan kunne jeg godt tænke mig, at lydbilledet var knapt så poleret. Det gør ikke noget, at ska-lyden er lidt beskidt og ulden, hvilket ikke altid er tilfældet på albummet, ligesom det ville klæde numrene, hvis man havde tilsat dem nogle baggrundsvokaler," skriver samme Henrik Bæk, men tilføjer: "Omvendt er spilleglæden intakt, og det lover godt for gruppens kommende turné."

Datoerne kommer her, og du kan som sædvanlig købe billetter via GAFFA Live.

25.06 Råhuset, KBH
26.06 Kløften Festival, Haderslev
06.08 Ringsted Festival
07.08 Skanderborg Festival
28.08 Randers Festuge
17.09 Forbrændingen, Albertslund
18.09 Templet, Lyngby
24.09 Stars, Vordingborg
25.09 Vershuset, Næstved
01.10 Musikhallen, Frederikshavn
02.10 Von Hatten, Randers
08.10 Pitstop, Kolding
09.10 Beta, KBH
15.10 Badeanstalten, Slagelse


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA