x

Måske stadig ledige Roskilde-billetter

Måske stadig ledige Roskilde-billetter

For en uge siden meldte Roskilde Festival udsolgt for første gang i en årrække. Udsolgt-meldingen har givet anledning til stor ærgelse hos potentielle festivalgængere, der endnu ikke havde købt billet.

Alt håb om billetter behøver dog ikke at være ude. GAFFA har kendskab til flere festivalgængere, der har fået billet efter udsolgt-meldingen ved at tilmelde sig Billetlugens venteliste.

Jeppe Jensen, direktør for Billetlugen, forklarer:

– Jeg kan ikke udtale mig konkret om, hvor mange billetter der kan være tilbage til Roskilde Festival, eller hvorfor der bliver frigivet billetter til festivalen nu. Det er kun festivalen selv, der kan udtale sig om det. Men generelt kan jeg varmt anbefale folk at tilmelde sig vores ventelister, da der ofte er eksempler på, at man kan få ledige billetter til udsolgte koncerter og festivaler ad denne vej, eksempelvis ved at koncertarrangøren frigiver ekstra billetter, når man har overblik over sceneopbygning, ikke-solgte billetter hos billetudbydere i udlandet med videre.

GAFFA har forgæves forsøgt at indhente en kommentar hos Roskilde Festivals meget travle talskvinde Christina Bilde, men det ligger i hvert fald fast, at alt håb om at købe en Roskilde-billet ad de officielle kanaler bestemt ikke er ude endnu.

Opdatering per 25. juni:

Det er nu lykkedes for GAFFA at få fat i Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde, der påpeger, at festivalen ikke har frigivet ekstra billetter. Christina Bilde siger, at de billetter, der er kommet i salg igen, udelukkende er billetter, der ikke er blevet hentet senest tre dage efter, at de er bestilt. Får man besked om, at man kan købe billetter gennem ventelisten, har man igen tre dage til at hente sin billet. Derfor må der formodes højst at være ganske få billetter tilbage i skrivende stund, hvor det er over en uge siden, at festivalen meldte udsolgt. Der er nu også udsolgt af endagsbilletter til lørdag og søndag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA