x

Agnes Obel til Århus Festuge

Agnes Obel til Århus Festuge

Århus Festuge har netop offentliggjort endnu en solist til de såkaldte Medium Rare Sessions, hvor det århusianske band The DeSoto Caucus er backingband for en række sangere og sangskrivere på VoxHall.

Der er denne gang tale om den danske, Berlin-bosatte sangerinde og sangskriver Agnes Obel, der kan opleves 31. august, hvor også den amerikanske singer-songwriter Mark Lanegan (solist og kendt fra først Screaming Trees, siden Queens Of The Stone Age, The Gutter Twins, Mark Lanegan & Isobel Campbell med flere) optræder.

Agnes Obel debuterede tidligere på året med ep'en "Riverside EP" og optrådte i maj på Spot Festival, hvor GAFFAs Anders Ejsing tildelte hende hele fem stjerner og blandt andet skrev: "Agnes Obel selv sang og spillede elpiano, og hun blev akkompagneret af en cellist, der også sang kor. På et enkelt nummer spillede cellisten dog akustisk guitar. Efter en instrumental intro fulgte så selve sangforedraget baseret på Obels fine og meget enkle sange, sunget og spillet med stor selvsikkerhed og intensitet. Det var langt fra de store armbevægelsers aften, men hun formåde tydeligvis at fastholde publikums opmærksomhed i kraft af en meget bevægende og dynamisk detaljeret musikalsk fremførelse."

The Medium Rare Sessions-koncerterne bliver som nævnt afholdt på VoxHall. Programmet er indtil videre komplet, men Århus Festuge vil ikke afvise, at der kan snige sig et ekstra navn eller to ind senere:

The Medium Rare Sessions:

31. august:
Mark Lanegan (US) og Agnes Obel (DK)

2. september:
John Doe (US) og Scout Niblett (UK)

Information om, hvornår billetsalget åbner, følger senere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA