x

Tobias Trier på herregård

Tobias Trier på herregård

Det er syvende gang, at herregården Nørre Vosborg afholder sin Kammermusikfestival. Igen er det herregårdens maleriske rum og flotte omgivelser, der lægger scenen for musik og skuespil. Ensemble Midtvest udgør kernen af musikken, men derudover har arrangørerne sikret sig, at Tobias Trier, Andrea Pellegrini og Matador-stjernen Malene Schwartz optræder i løbet af festivalen.

Det bliver romantikken, der er det gennemgående tema for dette års Kammermusikfestival og de forskellige kunstnere skal formidle romantikken på hver deres måde i hver forskellige omgivelser.

Der iscenesættes også en "musikalsk skattejagt", som arrangørerne beskriver således: "Om lørdagen søsætter Nørre Vosborg og Ensemble Midtvest et nyt koncept, hvor publikum føres igennem en musikalsk totaloplevelse. Publikum føres rundt i de smukke lokaler på herregården, heriblandt fangekælderen og Riddersalen, og hver gang overraskes de af et nyt, spændende musikalsk indslag som udføres med største indlevelse af musikerne fra Ensemble Midtvest. Og som ved alle andre skattejagter gemmer der sig en skat til de tålmodige."

Kammermusikfestival foregår i perioden 1. – 3. juli. Du kan se meget mere på herregårdens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA