x

Eivør kommer til Århus

Eivør kommer til Århus

Sidst. vi hørte fra den færøske Eivør Pálsdóttir, sendte hun fire electro-rockede sange ud på "EP", som fik fire stjerner her i GAFFA. Nu har hun et helt nyt album i støbeskeen og giver i den forbindelse koncert i Århus. Eivør er kommet i stald hos Copenhagen Records, som udgiver hendes sange i Danmark til efteråret. Pladen "Larva" byder ifølge pressemeddelelsen på et mere "råt og eksperimenterende udtryk end tidligere" og er faktisk allerede udkommet på Færøerne og i Island, mens vi må vente.

Den 26-årige sangerinde, sangskriver og guitarist har tidligere leget med mange forskellige genrer, blandt andet country og irsk folkemusik, men altid med fokus på hendes imponerende stemme, som GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt kaldte "smuk som et vulkanudbrud".

Eivør har fået sig et trofast publikum i Danmark og optræder ofte herhjemme. Da "EP" udkom i marts, fulgte musikeren således pladen op med adskillige koncerter, blandt andet i Herning, hvor det desværre ikke blev til mere end to stjerner fra GAFFAs Troels Frøkjær. "Flere af aftenens sange er fra en kommende cd, som Eivør lovede ville udkomme i efteråret," fortæller Frøkjær og konkluderer: "Den plade kommer jeg ikke til at stå i kø efter."

Hvis du ikke har noget imod at stå i kø efter Eivør, kan du altså se hende den 6. november på Voxhall i Århus og desuden i Rødøvre den 3. november. Sidst men ikke mindst optræder hun til Nibe Festival, som finder sted fra den 30. juni til og med den 3. juli. Billetter til de to første koncerter kan som altid fås via GAFFA Live, mens Nibe Festival er udsolgt.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA