x

Marina And The Diamonds til VoxHall

Marina And The Diamonds til VoxHall

Marina And The Diamonds har haft stor succes i England gennem det seneste år, og herhjemme har den græsk-walisiske sangerinde og hendes band også haft god vind i sejlene med radiohittene "Mowgli's Road" og "Hollywood", begge hentet fra debutalbummet "Mowgli's Road", der i øvrigt har ligget på en femteplads på den engelske albumhitliste. Tidligere på måneden gav hun koncert i Vega, hvor GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen begejstret uddelte fem stjerner og blandt andet skrev:

"Hun har først lige skudt sin karriere i gang med et album, der i øvrigt vellykket trækker på inspiration fra primært 80'ernes poprepertoire. Dermed har hun endnu ikke nogen bredde i bagkataloget. Omvendt gør hendes talent for fængende popmelodier samt en betagende stemme - der i niveau blander sig med flere af branchens store, herunder ikke mindst Kate Bush - at meget peger på en lys fremtid for hende."

Nu får også fans vest for Storebælt fornøjelsen af Marina Diamandis og hendes band, når de lægger vejen forbi VoxHall i Århus 26. november til en koncert med en kvinde, der selv beskriver sin fremtoning som en blanding af "Vintage, Cheerleader and Cartoon".

Billetsalget er netop gået i gang via voxhall.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA