x

Entombed og The Kandidate varmer op for Volbeat

Entombed og The Kandidate varmer op for Volbeat

I november drager Volbeat på en længere Europaturné og spiller i den forbindelse fire store halkoncerter i Danmark oven på udgivelsen af deres kommende, fjerde album "Beyond Hell/Above Heaven", som er på gaden 10. september.

Volbeat har nu offentliggjort, hvem der skal være opvarmning på hele turnéen, og det må siges at være bands i en lidt tungere liga end Volbeats egen blanding af metal og klassisk rock'n'roll med 50'er- og 60'er-inspiration. Nemlig de svenske death metal-veteraner Entombed og de danske punk/death/hardcore-nykommere The Kandidate (billedet).

"Der går et ønske i opfyldelse for os ved at have Entombed med som support på hele vores Europa-turne. Entombed har været en stor inspiration og et band, vi har været fans af gennem 20 år" siger Volbeats forsanger Michael Poulsen og fortsætter: "Der er ingen bedre til at åbne ballet end The Kandidate, det fedeste debutband i Danmark pt."
 
Det er i år 20 år siden, at Entombed udsendte det stilskabende dødsmetal-album "Left Hand Path" via det dengang lige så banebrydende label Earache Records og kort tid efter de ligeledes skelsættende albums "Clandestine" og "Wolverine Blues", hvor især sidstnævnte markerede bandet yderligere og gav musikken tilnavnet death 'n' roll. Og resten er metalhistorie, fristes man til at skrive.

The Kandidate hører til de mest roste og omtalte navne på den yngre del af den danske metalscene netop nu, selv om bandet faktisk rummer en stribe meget erfarne danske metalmusikere, blandt andet forsanger Jacob Bredahl (eks-Hatesphere). Da bandet gik under navnet The Downward Candidate, spillede de blandt andet Roskilde Festival og tog på en længere turné landet rundt med Volbeat i 2007. I februar 2010 udgav de så deres debutalbum "Until We Are Outnumbered", som GAFFAs Keld Rud tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Med en samling erfarne rotter fra den danske metalscene i line-up'en er det måske ikke så underligt, at The Kandidate har komplet styr på det helt basale. De kan med andre ord deres kram, og deres hidsige moderne thrash tilsat et stænk hardcore er ganske overbevisende, selvom det langtfra er verdens mest originale genrecocktail."

Volbeats danske turné bringer dem til følgende byer:

17. november: NRGi Arena, Aarhus
18. november: Gigantium, Ålborg
19. november: Forum, København
20. november: Idrætshal, Odense

Billetter kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA