Faces til Randers

Faces til Randers

Randers går i disse dage helt amok med offentliggørelsen af det ene internationale topnavn efter det andet. Efter Grinderman, Sheryl Crow og John Hiatt melder nu ingen ringere end de gendannede Faces deres ankomst til en koncert fredag den 20. august på Værket Outdoor som eneste sted i Danmark.

Det legendariske band fra 70'erne tager for første gang i 35 år på turné. Fredag 13. august har bandet premiere på deres eksklusive genforeningsturné på Goodwood Festivalen i West Sussex. Kun en uge efter får det danske publikum mulighed for at opleve Faces på Værket Outdoor i Randers fredag 20. august, som nævnt som det eneste sted i Danmark.

De tre oprindelige Faces-medlemmer Ronnie Wood, Kenney Jones og Ian McLagan er blevet genforenet og har valgt bassisten Glen Matlock fra Sex Pistols som erstatning for afdøde Ronnie Lane og Mick Hucknall fra Simply Red som ny forsanger i stedet for Rod Stewart, der tilsyneladende ikke har ønsket at deltage i genforeningen.

Faces eksisterede i perioden 1969-74 og indspillede fire studiealbum, der sammen med deres legendariske liveoptrædener har gjort dem til et vaskeægte kultband. Efter at Faces blev opløst, kom bandmedlemmerne med i bands som Rolling Stones, The Who med flere, og Rod Stewart lancerede en succesrig solokarriere, som han åbenbart finder mere interessant end genforeningen af Faces. 

Faces med Mick Hucknall i front spillede til et velgørenhedsarrangement i Royal Albert Hall 25. oktober 2009, og det blev så stor en succes, at medlemmerne nu drager på en regulær genforeningsturné.

Koncerten med Faces kommer til at foregå på Værket Outdoor, hvor både Kraftwerk og Simply Red gav koncert sidste sommer. Publikum kan derfor med et års interval opleve Mick Hucknall på Værket to gange – i to vidt forskellige konstellationer.

Billetsalget begynder torsdag 1. juli. Billetterne koster kr. 397 for unummererede ståpladser og kr. 997 for VIP-billet inkl. buffet inden koncerten, drikkevarer ad libitum under middagen, adgang til egen garderobe og toiletforhold og adgang til særskilt område på Værket Outdoor. Køb billetter via GAFFA Live.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA