x

Suicide nærmer sig udsolgt

Suicide nærmer sig udsolgt

For en lille måned siden kunne vi offentliggøre, at der var mulighed for at opleve et par af punkens gudfædre i Danmark. Gruppen Suicide, der har inspireret folk som Nick Cave, Joy Division og Radiohead og lagt grundstenene til punkmusikkens indtog på musikscenen i slutningen af 1970'erne, kommer til København den 27. august.

Nu oplyser Lars Top-Galia fra koncertarrangøren artFREQ., at der i skrivende stund kun er 25 billetter tilbage til koncerten, så hvis man stadig går og tøver, er det altså nu, man skal slå til, hvis man vil se punklegenderne.

Suicide skal opføre deres selvbetitlede debutalbum fra 1977 i sin helhed. Bandet, som består af i dag 72-årige Alan Vega og 73-årige Martin Rev, har før spillet albummets syv skæringer i rækkefølge, nemlig i New York og London, hvor anmeldere blandt andet skrev, at Suicide er et uhyggeligt spektakel på scenen; højt og medrivende, men også potentielt opslidende.

Samme aften og samme sted skal Trentemøller optræde med et særligt Suicide-inspireret dj-sæt.

Suicide har eksisteret siden 1971, men udgav først deres debutalbum seks år senere. Selvom de aldrig har opnået den store kommercielle succes, opfattes de af mange som en stor inspiration for musikere inden for rock, punk og endda synthpop.

Koncerten med Suicide og Trentemøller finder sted den 27. august på Statens Museum for Kunst i København, og billetter kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA