x

Prince giver også sit nye album væk i England

Prince giver også sit nye album væk i England

Som vi skrev forleden, har Roskilde-aktuelle Prince valgt igen at give sit nyeste album væk sammen med en avis, ligesom han gjorde, da han i 2007 udgav albummet "Planet Earth" væk sammen med den engelske avis Mail On Sunday.

Som vi skrev forleden, har Prince tænkt sig at give pladen væk sammen med først den belgiske avis Het Nieuwsblad den 10. juli og derefter med den tyske udgave af magasinet Rolling Stone, som udkommer den 22. juli. Samtidig gik der rygter om, at også en fransk avis var i spil til at blive afsætningskanal for Prince.

Den franske historie er endnu ikke blevet bekræftet, men nu oplyser Metro i England, at Prince har indgået en aftale med avisen Daily Mirror og dens skotske søsteravis Daily Record om at give albummet væk sammen med avisen lørdag den 10. juli. Samtidig har den ellers temmelig pressesky Prince givet et interview til Daily Mirror - hans første interview til en engelsk avis i mere end 10 år. Her kan man også vinde billetter til hans kommende europæiske koncerter.

Endnu melder historien ikke noget om, hvorvidt Prince vil udgive sit nyeste album i Danmark - og i givet fald hvordan. Men hvis han vil udgive det som indstik i GAFFA, er vi i hvert fald klar.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA