x

Fallulah afløser Aura i Tivoli Friheden

Fallulah afløser Aura i Tivoli Friheden

Det gamle Emma Gad-råd om, at det ikke er pænt at aflyse en aftale, bare fordi man har fået et bedre tilbud, er ikke så brugt i musikbranchen. Tværtimod er det almindeligt, at kunstnere har klausuler i deres kontrakter, der giver dem lov til at aflyse en koncert, hvis de får tilbudt at optræde i tv andetsteds samtidig.

En sådan klausul har Aura, og hun har derfor valgt at aflyse sin planlagte Fed Fredag-koncert i Tivoli Friheden i Århus fredag den 16. juli - formodentlig grundet et tv-show i Tyskland, hvor Aura for tiden hitter stort.

Tivoli Friheden har dog fundet en værdig afløser, nemlig den mindst lige så farvestrålende dansk-rumænske sangerinde og sangskriver Maria Apetri, bedre kendt som Fallulah, der hele foråret har hittet stort på P3 med "Bridges" og fik fremragende anmeldelser for sit debutalbum "The Black Cat Neighbourhood" fra februar i år, blandt andet fem stjerner i GAFFA, hvor det hed: "13 sange, der meget forenklet kan beskrives som "pop med kant", som næsten alle varer lige omkring tre minutter og alle uden undtagelse er usædvanligt velskrevne, veloplagte og ørehængende."

Fed Fredag den 16. juli bliver en dobbelt-koncert, idet Ida Corr tager over, når Fallulah forlader scenen. Koncerten starter som altid kl. 20.00, og billetter sælges via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA