x

Stevie Wonder varmer op til Parken

Stevie Wonder varmer op til Parken

Stevie Wonder er nu i fuld gang med den Europaturné, der bringer ham til Parken fredag 16. juli. Denne weekend spillede han på to store festivaler i England, Hyde Park Calling i London og Glastonbury Festival, og begge steder fik han lejlighed til at synge sit fødselsdagshit, "Happy Birthday".

Først for sig selv, selvom det var noget forsinket - Wonder fyldte 60 år den 13. maj. Dernæst for Glastonbury Festival, der kører på sit 40. år og havde hyret ikonet til at lukke ballet. Den engelske avis The Guardian brokkede sig først over, at han lagde ud med en lang keytar-solo og ditto snak med datteren Aisha, men da han først kom i gang, gjorde hits som "Superstition" og "I Just Called To Say I Love You" et godt arbejde med at få gang i det kæmpe publikum.

Stevie Wonders rejseselskab medbringer i øvrigt ikke færre end 103 personer, heraf et 13 mand (m/k) stort band og kor. Rytmesektionen er særligt omfattende - den inkluderer 1 trommeslager og 2 percussionister – og sidst i koncerten udvides med yderligere 7 ekstra m/k.

Stevie Wonder spiller som nævnt i Parken den 16. juli, og du kan stadig nå at købe billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA