x

Skate Scenen byder på masser af underholdning

Skate Scenen byder på masser af underholdning

Der er masser af aktivitet i det store Skate-område i campingområde vest, hvor dj's spiller 80'er hiphop, mens folk på skateboards og bmx-cykler flyver rundt mellem hinanden, mens solen bager ned over de mange, der betragter showet fra sidelinjen. Tirsdag eftermiddag overtog amerikanerne fra holdene Girl og Anti-Hero området, og det var bestemt ikke kedeligt.

To mc's gik rundt med trådløse mikrofoner og fyrede jokes af og sikrede sig, at de mange tilskuere holdt lidt afstand til ramperne, hvor skatere med dødsforagt forsøgte at lave det ene imponerende trick efter det andet. De var dog også klar på at lave lidt sjov, så der blev opsat en øltur, hvor interesserede kunne køre en fastlagt rute, der endte på pyramiden i midten. Her skulle man drikke en dåseøl, og første mand gennem turen havde vundet.

Der var dog en særdeles energisk fyr, der ikke var bekendt med udtrykket "slam yo beer!". Så efter at have ført med mange meter hele vejen rundt, stillede han sig triumferende på pyramiden, mens de efterfølgende kastede sig over de opstillede øl. Skaden var dog ikke så stort, da der blev delt T-shirts ud til alle de deltagende, og øldrikningen dannede grundlag for næste event.

Der blev nemlig udlovet 100 kroner til den første, der kunne slide henover den ølvåde pyramide, hvilket resulterede i at en masse håbefulde mennesker røg på røven den næste halve time. Der var dog også tid til at de to mc's kunne sidde og betragte de danske skatere, og komme med kommentarer til deres stil, og ikke mindst deres hår, der undervejs fik nogle hårde ord med på vejen.

Skate Scenen fungerer dermed som et både humoristisk og imponerende afbræk fra det øvrige festivalliv, og så er det jo ret fedt, at der er et sted, man kan høre Run-DMC meget højt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA