x

Nyt om Danmarks største dj-konkurrence

Nyt om Danmarks største dj-konkurrence

Forberedelserne til den landsdækkende dj-konkurrence "[email protected]" er i fuld gang, og de første dj’s har allerede sendt deres materiale ind. Spillestederne er fundet, og de følgende 3 uger kan håbefulde dj’s stadig nå at deltage.

De tre sidste runder (heats) inden finalen vil blive afholdt på Vesterås i Ålborg den 5. juni på Luftkastellet i København den 11. juni og på Alibi i Odense den 12. juni. Finalen vil finde sted i København den 23. juni på Konrad.

[email protected] kan lede til en professionel dj-karriere og er en enestående chance for den vindende danske dj. Det er planen, at Danmarks bedste dj skal spille sammen med internationale dj-stjerner som Pete Tong, Daniele Davoli og Roger Sanchez den 26. juni i Pakhus 11 i København. De internationale dj’s vil, sammen med den irske finalist Miss Motif, også udgøre juryen i til finalen.

Danmarks bedste dj vil vinde en spritny højkvalitets, digital turntable fra Pioneer (CDJ-1000), der bliver brugt af professionelle dj’s over hele verden, og som har indtaget dj-verdenen med storm. Endelig vil Danmarks bedste dj få chancen for at spille på Open’er Festival i Polen den 2.-3. juli – ligesom den polske vinder af [email protected] vil komme et smut til Danmark og spille til de danske heats.

Radiostationen The Voice har netop indgået samarbejde med [email protected] og spiller hver fredag aften klubmusik. Her laver de interviews med nogle af de store internationale dj’s, der deltager i finalerne verden over.

[email protected] går ud på at finde de hotteste dj-talenter verden over. Nu foregår konkurrencen [email protected] altså i Danmark efter at have turneret i 23 lande i 2003. Alene i år vil 35 lande deltage. Og heriblandt Danmark.

Dj’s i hele Danmark kan indtil den 31. maj indsende en demo og deltage i konkurrencen om Danmarks bedste dj. Alle er velkomne til at deltage – både amatører og professionelle. Efter slutningen af maj, vil juryen udvælge mellem 16 og 20 talenter, der går videre til de sidste tre "heats". Heats’ne afholdes tre steder i Danmark:

Den 5. juni, Heat / [email protected], Ålborg, Vesterås
Den 11. juni, Heat / [email protected], København, Luftkastellet
Den 12. juni, Heat / [email protected], Odense, Alibi

For at deltage i konkurrencen skal man udfylde tilmeldingsskemaet (som findes på www.heinekenmusic.dk) og sende demo (to cd’ere/minidisc samt foto) til: [email protected], PO Box 37, 1002 Copenhagen K.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA