x

Eminem topper hitlisten

Eminem topper hitlisten

Fredag morgen er traditionen tro lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske hitlister, og efter flere uger uden de store bevægelser i toppen rykker Eminem direkte ind på førstepladsen med sit nye album "Recovery" - i øvrigt helt som i hans hjemland USA.

Ugens næsthøjeste nyhed er også en mand med ordet i sin magt, om end nogle lidt andre ord. Nemlig Tour de France-aktuelle Jørgen Leth og hans spoken word-projekt Vi Sidder Bare Her med Mikael Simpson og Frithjof Toksvig og deres andet fælles album, "Ikke Euforisk", der går ind på plads nummer 10.

Australske Sia er ny som nummer 14 med albummet "We Are Born", Ozzy Osbourne går ind på en 18.-plads med "Scream", Miley Cyrus er ny som nummer 25 med "Can't Be Tamed", skarpt efterfulgt af Kent på en 26.-plads med "En Plats I Solen", og sidste nyhed i top 40 er Ray Dee Ohhs bokssæt "Det Hele" på plads nummer 30.

Nederst i top 40 finder vi en række re-entries, nemlig på en 36.-plads Povl Dissing og hans Louis Armstrong-fortolkninger "That Lucky Old Sun", på plads nummer 39 Dizzy Mizzy Lizzy og deres bokssæt "Dizzcography" og endelig, på plads nummer 40, Joey Moe og hans "Grib Natten".

Se hele ugens hitliste på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA