x

Annasaid udkommer i Benelux

Annasaid udkommer i Benelux

Den århusianske gruppe Annasaid, der spiller teknisk forholdsvis avanceret rock med inspiration fra den såkaldte mathrock-scene, udgav i maj deres debutalbum "Jua" til forholdsvis pæne anmeldelser. Nu har gruppen skrevet kontrakt med det hollandske selskab Suburban Records, der udgiver albummet i Benelux-landene, som de også besøger med en turné.

"Jua" udkommer i Holland, Belgien og Luxembourg den 24. september 2010. Gruppen følger udgivelsen op med en promotiontour samt fire Benelux-koncerter i oktober og november 2010. Samtidig forhandler bandet også om syv-otte koncerer i Storbritannien i oktober. Indtil videre er disse koncerter i England bekræftet:
 
15. Oktober / Spanky Van Dykes, Nottingham
20. Oktober / Hoxton Bar Shoreditch, London
21. Oktober / Kraken Wakes, Portsmouth
 
GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen tildelte "Jua" tre stjerner i en anmeldelse, hvor han blandt andet skrev:

"Desværre lyder albummets første toner umiskendeligt som om, det århusianske band er landet på deres planet få timer efter, Foals forlod den. Medicine er noget nær tyvstjålet fra englændernes to år gamle debut. Heldigvis kommer de fire drenge i Annasaid noget efter det, som albummet skrider frem, selv om guitar og opbygning generelt emmer af mathrock a la Oxford, og flere steder er endda meget tæt på Foals."

Anmeldelsen gav i øvrigt anledning til flittig debat på GAFFA.dk. Læs hele anmeldelsen og kommentarerne her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA