x

ZZ Top med Doobie Brothers gæster Forum

ZZ Top med Doobie Brothers gæster Forum

Et af de få bands, der aldrig har skiftet deres line up ud, trods det at de har eksisteret i mere end fyrretyve år, er den amerikanske blues-rocktrio ZZ Top, og de fortsætter ufortrødent med at turnere alderen til trods. De har flittigt gæstet danskerne gennem årene, og gør det endnu en gang senere i år, men denne gang bringer de et andet veteran-band med i kufferten, nemlig The Doobie Brothers.

Således kan man få lov at høre ZZ Top-hits som "Gimme All Your Lovin" og "Legs" samme sted som de soulprægede rockhits fra The Doobie Brothers, eksempelvis "What A Fool Believes" og "Listen To The Music". Det er endda muligt, at der vil blive luftet nyt materiale fra førstnævnte, for der har længe floreret rygter om et nyt studiealbum i nær fremtid. I 2008 annoncerede ZZ Top selv, at de var blevet opstaldet hos über-producer Rick Rubin, og var i gang med at indspille et nyt album med hans hjælp, men siden da har der kun været vedholdende hvisken om det kommende udspil.

Under alle omstændigheder kan man som det mindste forvente en fornøjelig aften med de skæggede mænd og deres gæster fra The Doobie Brothers. De optræder torsdag den 21. oktober fra klokken 20.00 i Forum, København. Billetsalget starter tirsdag den 13. juli klokken 10.00, og der vil kunne erhverves billetter gennem GAFFA Live til den tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA