x

Kommunikationsbrist på Grim Festival

Kommunikationsbrist på Grim Festival

Tidligere i dag viderebragte vi her på siden nyheden om, at den århusianske hiphop-gruppe Flødeklinikken havde aflyst deres optræden på Danmarks Grimmeste Festival i år, men det kunne godt se ud til, at det ikke helt er, hvad der er sket. En meddelelse fra bandets manager Mek Falk fastslår, at der aldrig blev skrevet kontrakt med bandet:

"Som manager for Flødeklinikken, og direktør for Alive Music i Århus (der repræsenterer Flødeklinikken, red.), er jeg forbavset over ovenstående artikel. Vi har hverken aflyst eller skrevet kontrakt med Danmarks Grimmeste Festival. De satte Flødeklinikken i programmet uden at have en kontrakt. Da vi så at de var på programmet, ringede vi til festivalen for at få en aftale om pris og så videre, men de sagde, at de ikke havde flere penge tilbage. Flødeklinikken trækker fulde huse i Århus, så det er et godt navn at have på plakaten, men hvorfor tror arrangørerne af den grimmeste, at de vil spille gratis? Og endda uden at have en aftale på plads?"

Vi kontaktede Aage Stockholm, manden der håndterede aftalen med Flødeklinikken, for at høre hvordan det kunne gå til, at et band kom på plakaten, uden at der var en kontrakt på aftalen. Han forklarer, at der ganske enkelt var tale om dårlig kommunikation:

 - Vi stod og manglede et navn til festivalen i sidste øjeblik, og bandet havde selv taget kontakt til os, da de var interesserede i at optræde på festivalen. Jeg forklarede, at der ikke var budget til at betale bandet egentlig løn, men at de kunne få gratis transport og fri bar på festivalen. Resten af bandet erklærede sig indforstået med arrangmentet, så jeg satte dem på plakaten og sendte den til tryk.

- Jeg er selvfølgelig godt klar over, at det ikke er efter bogen at gå den vej om en booking, men det var altsammen i sidste øjeblik. Så blev jeg kontaktet af Flødeklinikkens booker, der gerne ville diskutere løn, og da jeg forklarede hende om arrangementet, gjorde hun det klart for mig, at når Flødeklinikken kunne spille for fulde huse med en ordentlig løn, så var de da virkelig ikke interesserede i at spille gratis hos os. Derfor valgte vi så at finde en erstatning.

Erstatningen bliver som tidligere nævnt leveret af Jøden & Hefty. Ville man hellere have hørt Flødeklinikken, er der mulighed for det på Skanderborg Festival, og under Århus Festuge, hvor de spiller på Bispetorv lørdag den 28. august .


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA