x

Spot On Denmark til Montreux

Spot On Denmark til Montreux

For første gang nogensinde var der en schweizisk jury til stede under dette års afvikling af Spot Festival, og det har i dén grad vist sig nyttigt at have det ellers så neutrale land til at bedømme talent. Tre danske bands, Kiss Kiss Kiss (billedet), Cody og Ginger Ninja, er nemlig udvalgt til Spot On Denmark, der denne gang giver alle tre mulighed for at optræde på Montreux Jazz Festival.

Det var da også Montreuxs projekt manager Alexandre Edelmann, der stod for den schweiziske deltagelse, og han ser gerne, at Spot i fremtiden bliver fast inventar på hans egen festival. Han var nemlig utrolig imponeret over opbudet af dansk talent, der ifølge ham selv overstiger bands fra hans eget hjemland. I en pressemeddelelse udtaler han:

"Det største problem var ikke at finde egnet musik - det var at udvælge tre navne blandt gruppen af værdige kandidater. Vi er meget imponerede over den danske scene. I Schweiz er det, som om bandsene når en vis grænse, og så sker der ikke mere. Men sådan er det ikke hos jer. Generelt er niveauet meget højt."

Cody, Kiss Kiss Kiss og Ginger Ninja optræder alle på Montreux Jazz Café nu på lørdag den 10. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA