x

Rasmus Seebach tilbage på hitlistetoppen

Rasmus Seebach tilbage på hitlistetoppen

Fredag morgen er traditionen tro lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitlister, og efter at Eminem gik direkte ind på førstepladsen i sidste uge med sit nye album "Recovery", er det i denne uge en gammel kending, der er tilbage i toppen. Nemlig Rasmus Seebach og hans selvbetitlede debutalbum, der nu har solgt firdobbelt platin, det vil sige over 120.000 eksemplarer. Eminem er faldet til en femteplads.

Ellers er der her midt om sommeren ikke mange nyheder på hitlisten. Højeste nyhed er Herbie Hancock, der gav koncert på Copenhagen Jazz Festival i weekenden, og som går ind på en 14.-plads med "The Imagine Project".

Ny som nummer 18 er en anden pianist i en noget anden musikalsk boldgade, nemlig Richard Clayderman og hans "My Summer Collection". Endelig er Scissor Sisters, der gæstede Nibe Festival i weekenden, nye som nummer 36 med deres tredje album, "Night Work".

Vi finder også et par re-entries i bunden af hitlisten, nemlig på plads nummer 33 Muse, der gæstede årets Roskilde Festival lørdag, med "The Resistance", på en 35.-plads Dúné med "Enter Metropolis" og endelig, som nummer 37, Alphabeat og deres "The Spell".

Hitlisten for download af enkeltnumre toppes i denne uge atter af Yolanda Be Cool & DCUP med "We No Speak Americano". Øverste nyhed er Dúné og "Heiress Of Valentina" som nummer 31 fulgt af Kashmir, der går ind som nummer 39 med deres syv år gamle sang "Rocket Brothers". Formodentlig grundet deres koncert på årets Roskilde Festival.

Også her finder vi et par re-entries i bunden af hitlisten, nemlig på plads nummer 36 Alicia Keys og "Empire State Of Mind Part 2", på en 37.plads Morten Hampenberg og Alexander Brown og "Skub Til Taget" og endelig, på plads nummer 40, Kasper Nyemann og "Københavns Brunette".

Se hele ugens hitliste på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA