x

McCartney gæstede Ringos fødselsdagskoncert

McCartney gæstede Ringos fødselsdagskoncert

Som vi skrev forleden, fyldte den gamle Beatles-trommeslager Ringo Starr 70 år i onsdags, og det fejrede han med en stort anlagt koncert i New Yorks Radio City Hall med sit All-Star Band. Lineuppen i All-Star Bandet har ændret sig en del gennem årene, og onsdag aften var det keyboardspillerne Edgar Winter og Gary Wright, guitaristerne Rick Derringer og Wally Palmer og bassisten Richard Page - og selvsagt Ringo Starr på trommer. Medlemmerne agerede leadvokalister på skift.

Blandt de prominente gæster på scenen var Yoko Ono, Eagles' Joe Walsh, Steve van Zandt, Nils Lofgren og Max Weinberg fra Bruce Springsteens E Street Band, AC/DC's Brian Johnson, Jeff Lynne og Mick Jones fra Foreigner.

Alle overværede det meste af koncerten fra deres sæder, men mod slutningen gik de op på scenen og deltog i koret i "With A Little Help From My Friends", rapporterer Rolling Stone. Og da de var færdige med det, forlod de scenen, og ind kom ... Paul McCartney og hans velkendte Höfner-bas. Og så gik bandet ellers i gang med Beatles'-klassikeren "Birthday" fra deres selvbetitlede 1968-album, også kendt som "The White Album".

Denne tilnærmelsesvise gendannelse af The Beatles, hvor Yoko Ono i øvrigt mod slutningen kom ind og sang med på sidelinjen, gav selvsagt anledning til voldsomme jubelscener i den udsolgte sal.

Sangen er naturligvis blevet foreviget på YouTube, og du kan se en optagelse nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA