x

Linkin Park udgiver album til september

Linkin Park udgiver album til september

Vi kunne for nylig oplyse, at Linkin Park 30. oktober giver koncert i MCH Multiarena lørdag den 30. oktober. Dengang skrev vi også, at gruppen til den tid ville have udsendt et nyt album, og nu har bandet offentliggjort lidt flere oplysninger om det, der bliver deres fjerde album.

Albummet får titlen "A Thousand Suns" og er på gaden 13. september - en dato, kaskader af kunstnere i øvrigt har valgt at udsende plader på, eksempelvis Grinderman, Interpol, Skunk Anansie, Underworld, Kanye West og mange flere, se bare listen "cd'er på vej" på GAFFA.dk.

Linkin Park brød igennem i 2000 med deres millionsælgende debut "Hybrid Theory", der i 2003 blev fulgt op af "Meterora" og i 2007 af "Minutes To Midnight", som også begge blev store succeser, og gruppen har i alt solgt over 50 millioner album på verdensplan. Det nye album er ligesom sin tre år gamle forgænger produceret i samarbejde med legenden Rick Rubin, kendt for produktioner for så forskellige navne som Beastie Boys, Run DMC, Slayer, Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash og mange, mange flere.

Singleforløberen får titlen "The Catalyst" og vil kunne høres på radiostationer verden over og på gruppens MySpace-profil fra og med 2. august. Gruppen laver i øvrigt en konkurrence, hvor man allerede fra og med i morgen den 10. juli kan få lov at lave sin egen produktion af et nummer, som enten vil komme med på det nye album, eller vinderen kan få lov at komme med i studiet med bandet og medvirke på et nummer, der så kommer med på den kommende plade. Alt, man skal gøre, er at downloade sporene fra "The Catalyst" og så remixe dem og sende det til bandet, der så vil lægge resultaterne op på deres MySpace-side, og alle kan så stemme om det bedste resultat.

Over de næste fire måneder vil Linkin Park i øvrigt gennem deres MySpace-profil give deres fans adgang til koncerter, eksklusivt indhold og mulighed for at interagere med bandet på en ganske særlig måde.

Linkin Parks rapper og guitarist Mike Shinado udtaler: "Vores albums er grundlaget for, hvem vi er som bandet, og det, at vi giver plads til en fan til at spille med på en af vores sange, er en måde at vise vores hengivenhed over for vores fans på. Der er en masse ubekendte omkring, hvad der bliver oploadet til denne her konkurrence, men det er det, der gør det sjovt. Vores fans er til stadighed med til at holde os til ilden med deres kreativitet og dedikation, så jeg tror, at de kommer op med noget stort."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA