x

Tricky på vej med niende album

Tricky på vej med niende album

Den 27. september er triphoppens sorte får Tricky klar med album nummer ni, i form af "Mixed Race". Albummet beskrives som sangerens mest umiddelbare album til dato, men den slags skal i vanlig Tricky-stil nok tages med et gran salt.

Om albummet fortæller den 42-årige Tricky: "Hvert album er en læreproces, og dette album er koncentreret musik, der er ingen udvanding. Jeg er godt tilpas nu, komfortabel med at være i rampelyset. Jeg er ikke bare en knægt fra Knowle West, der forsøger at opbygge en fremtid. Jeg har nogle erfaringer, jeg kan eksperimentere, og jeg kan være ærlig. Og ærligt talt kan jeg ikke røres rent musikalsk."

"Jeg plejede at gemme mig i skyggerne, når jeg spillede live, nu optræder jeg. Jeg plejede at hade at give interviews, men nu føler jeg mig beæret over, at nogen er interesseret i, hvad jeg har at sige. Jeg har færdedes mellem kulturer hele mit liv. "Mixed Race" er et album om den færden, på en meget direkte måde."

Albummet gæstes blandt andet af Bobby Gillespie fra Primal Scream og Trickys lillebror Marlon Thaws, og førstesinglen "Murder Weapon" kan høres allerede nu her.

Tracklisten til "Mixed Race" ser således ud:

Every Day
Kingston Logic
Early Bird
Ghetto Stars
Hakim
Come To Me
Murder Weapon
Time To Dance
Really Real
Bristol To London


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA