x

Roger Waters og David Gilmour spillede sammen i England

Roger Waters og David Gilmour spillede sammen i England

Det var lidt af en sensation, da Roger Waters og David Gilmour sagde ja til at optræde sammen i 2005 sammen med Nick Mason og nu afdøde Richard Wright til Bob Geldofs store Live 8-arrangement. Efterfølgende har der ikke været nogen tegn på, at de to musikere ville finde sammen igen, men det skete alligevel i følge David Gilmours officielle webside i denne weekend.

Waters og Gilmour spillede nemlig fire sange til et arrangement, der skulle samle penge ind til børn i Gaza. De to musikere fik følgeskab af Guy Pratt, Harry Waters, Andy Newmark, Chester Kamen og Jonjo Grisdale, og sammen lagde de ud med sangen "To Know Him Is To Love Him" skrevet af Phil Spector. Herefter fulgte versioner af "Wish You Were Here" og "Comfortably Numb", inden de 200 gæster kunne få lov til at synge med på "Another Brick In The Wall (Part 2)".

Også Nick Cave og Tom Jones optrådte til arrangementet i Oxfordshire i England, der blev afviklet lørdag 10. juli. Der er dog ingen meldinger om, hvorvidt de to musikere har tænkt sig at gentage successen ved en anden lejlighed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA