x

Guns N' Roses-trommeslager udgiver bog

Guns N' Roses-trommeslager udgiver bog

Det har været begrænset med successen for trommeslageren Steven Adler, siden han i 1990 blev fyret fra Guns N' Roses. Men nu har en stoffri Adler samlet en lang række historier om sin tid med bandet, sine problemer med stoffer og meget mere i bogen "My Appetite For Destruction: Sex, And Drugs, And Guns N' Roses".

Steven Adler voksede op sammen med Slash og spillede i forskellige bands med ham, inden de i 1985 sammen med Axl Rose, Izzy Stradlin og Duff McKagan dannede den version af Guns N' Roses, der indspillede pladerne "Appetite For Destruction" og "Lies". Adler var også involveret i indspilningerne til sangen "Civil War", men blev smidt ud på grund af sine narkoproblemer inden bandet for alvor kom i gang med pladerne "Use Your Illusion I" og "Use Your Illusion II".

Efterfølgende har han spillet i bands som Road Crew og Adler's Appetite, og senest medvirkede han på Slash-albummet, der udkom tidligere i år. En stor del af de sidste tyve år er dog gået med at kæmpe med narkoproblemer, fængselsophold, hjerteslag, selvmordsforsøg, og ifølge Blabbermouth har Adler gennemlevet ikke mindre end 28 overdoser.

I 2008 kom Steven Adler med i tv-programmet "Celebrity Rehab With Dr. Drew", og det skulle have hjulpet ham til endelig at kunne lægge stofferne på hylden, og nu har han altså samtidig været i stand til at skrive om sine oplevelser i bogen, der udkommer 27. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA