x

Bono er tilbage på højkant

Bono er tilbage på højkant

I maj måned måtte Bono lade sig indlægge for at få en rygoperation, hvilket betød, at bandet måtte aflyse en lang række amerikanske koncerter samt deres optræden på den engelske Glastonbury Festival. Selvom den oprindelige melding dengang gik på, at de danske koncerter ikke ville være i fare, så vil det dog nok for mange være betryggende, at bandet netop har frigivet en video, der viser en relativt frisk Bono i studiet med de tre øvrige bandmedlemmer.

I videoen siger Bono, at han er blevet fikset af tyske ingeniører, så han nu både kan gå og stå, og at han glæder sig til sommerens koncerter i Europa og til de udsatte amerikanske koncerter, der vil blive afviklet til næste år.

Han undskylder desuden overfor dem, der ikke bare havde købt billetter til koncerterne, men også havde booket hotelværelser og lavet rejseplaner. Han takker dem for fortsat at støtte ham på et tidspunkt, hvor han ikke havde det så sjovt, og så afslører han, at han har brugt tiden på at skrive nye sange, der måske vil dukke op til de kommende koncerter.

Første show efter den ufrivillige pause afvikles 6. august i Torino, og ni dage senere vil de som planlagt spille det første af to udsolgte danske shows i Horsens.

Se hele videoen med U2 på deres officielle webside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA