x

Muse laver nyt album næste år

Muse laver nyt album næste år

Den britiske trio Muse har en kalender, der er mere overtegnet end de fleste gruppers, og derfor har de besluttet, at de vil tage den første rigtige pause de har haft i mange år, når de er færdige med dette års koncerter. Det betyder dog ikke, at fans skal vente alt for længe, før der kommer nyt fra de tre drenge. Det fortalte bassist Chris Wolstenholme, da NME interviewede ham efter deres optræden på den skotske festival T In The Park:

"Vi begynder helt sikkert at arbejde på et nyt album næste år. Jeg tror, vi helt bestemt tager fri en periode efter den her turné, for det er noget vi aldrig har gjort før. Jeg tror ikke vi har haft fri i mere end seks uger i løbet af de sidste tolv år, så vi har brug for en pause."

I 2009 udgav Muse deres femte studiealbum "The Resistance", der gik ind som nummer et på hele femten albumlister og har solgt platin et utal af gange. Efter udgivelsen har de, som Wolstenholme pointerer, turneret nærmest uafbrudt, og i den forbindelse besøgt Danmark hele to gange, både i Parken og på Roskilde Festival.

Der blev ikke afsløret flere detaljer om det kommende album, så indtil da må fans lade sig nøje med Muses bidrag til soundtracket for den seneste film i Twilight-sagaen, "Eclipse", hvor deres seneste single "Neutron Star Collision (Love Is Forever)" indgår.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA