Johnny Deluxe samler op

Johnny Deluxe samler op

Det er kun seks år siden, de danske radiostationers sendeflade blev indtaget, eller inficeret alt efter synspunkt, af omkvædet "Johnny, du er min elskovspony", fra Johnny Deluxe. Siden singlen blev det til en selvbetitlet debutplade og opfølgeren "Luxus" cirka halvandet år efter, og i 2009 kom så "De Knuste Hjerters Klub".

Nu har gruppen så valgt at udgive en greatest hit-opsamling, der har fået titlen "De Største Af De Første". Det gøres med begrundelsen, at det der engang var en kvartet nu er blevet til en duo; kun forsanger og guitarist Noam Halby og bassist Jakob S. Glæsner er tilbage af det oprindelige line up. Førstnævnte kommenterer udgivelsen i en pressemeddelelse:

"Vi synes, det var en god måde at trække en streg i sandet på. Sangene hér repræsenterer bandets unge år og en tid, hvor vi tog virkelig mange chancer og gjorde en masse, som man normalt ikke må, hvis man vil frem. Men det har altid været min filosofi, at den slags skal udfordres, og det har givet en masse erfaring."

"De Største Af De Første" inkluderer bandets første hit, føromtalte "Elskovspony", samt sange som "Drenge Som Mig", "Drømmer Jeg" og "Det Du Gør". Også duetten med Szhirley, "Aldrig", og Melodi Grand Prix-singlen "Sindssyg" er at finde på udspillet, og to nye sange med titlerne "Vild Med Din Veninde" og "Flex". Opsamlingen udkommer mandag den 16. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA