x

Bo Kaspers Orkester gæster København

Bo Kaspers Orkester gæster København

Danskerne har altid haft et særligt tilhørsforhold til skånske Bo Kaspers Orkester, og som der så rammende står i pressemeddelelsen, der annoncerer deres ankomst til København dette efterår, har de "igennem årene skabt det skandinaviske soundtrack til vores liv".

Da Bo Kaspers Orkester sidst gæstede Store Vega i 2008, også i november, havde de netop udgivet deres album "8", der trods lunkne anmeldelser slog sig godt an hos publikum. Selve koncerten fik hele fem stjerner af GAFFAs Christian Erin-Madsen. Han skrev blandt andet:

"Det var en af den slags koncerter, hvor man kunne tage sin søn med ind, løfte ham op på den bagerste bardisk og lade ham se og selv forstå, hvorfor disse drenge har solgt henved 1,2 millioner album. Han ville ikke behøve en forklaring bagefter. Badet i scenelyset sendte det minderne tilbage til dengang mænd gik med hat og et underholdende, velspillende jazzorkester var noget af det hotteste, man kunne placere på scenen. Man må sige, publikum fik Bo Kasper - og hele hans orkester - og bandet har, trods den proklamerede pause de holdt fra 2004 til 2006, i sandhed ikke stängt fabriken. Formidabelt."

Koncerten med Bo Kaspers Orkester finder sted fredag den 26. november fra klokken 20.00. Billetter kan købes fra på fredag den 16. juli klokken 10.00 via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA