x

Velvet Revolver, Eamon og Beth Hart fuldender Skanderborg-program

Velvet Revolver, Eamon og Beth Hart fuldender Skanderborg-program

Danmarks Smukkeste Festival (som er Skanderborg Festivals officielle navn) har offentliggjort endnu tre hovednavne, alle amerikanske, og dermed er programmet til årets festival klart. Og et par af de nye navne må siges at være vaskeægte scoops, nemlig Velvet Revolver og Eamon, da de både er yderst aktuelle og ikke tidligere har optrådt i Danmark. Det sidste navn, Beth Hart, skal man heller ikke kimse ad.

Velvet Revolver må siges at være en veritabel supergruppe inden for den hårdere rockmusik. Forsangeren Scott Weiland (billedet) er tidligere Stone Temple Pilots-sanger, guitaristen Slash, bassisten Duff McKagan og trommeslageren Matt Sorum er alle fra Guns N’ Roses fra gruppens storhedstid i slut-80’erne og start-90’erne, og endelig har guitaristen Dave Kushner en fortid i bl.a. Suicidal Tendencies. Velvet Revolver udgiver 9. juni sit debutalbum "Contraband," og i GAFFA juni, der netop er kommet på gaden, kan du læse et stort interview med Duff McKagan om både Velvet Revolver og tiden med Guns N’ Roses.

R&B-popperen Eamon hitter for tiden voldsomt med "Fuck It (I Don’t Want You Back)", hvor han 33 gange synger det lille f-ord, hvilket har været med til at give ham et image som hård. Der bliver givetvis også lejlighed til at bande med i Skanderborg.

Beth Hart er en intens sangerinde, sangskriver, pianist og bandleder, der bærer arven fra kunstnere som Janis Joplin, Rolling Stones og Faces videre. Musikken er rock, blues, gospel og soul. Beth Hart udgiver 16. august herhjemme sit næste album "Leave The Light On", som udkom i USA allerede sidste efterår.

Danmarks Smukkeste Festival finder sted i dagene 5.-8. august. Blandt festivalens øvrige navne er Pink, Pet Shop Boys, The Crash, Hot House Flowers, Bloodhound Gang og en stor del af tidens danske rockscene.

Læs mere hos Danmarks Smukkeste Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA