x

The Darkness klar med nyt album

The Darkness klar med nyt album

I sidste uge afslørede Justin Hawkins, sanger og guitarist i det britiske hår-guitarrockband The Darkness, at bandet er klar med deres andet album, ifølge NME. Hawkins fortæller, at der ikke har været tale om en klassisk ”den svære toer”-situation: ”Vi sejlede bare igennem det. Det hele er klart, cover and what have you”.

Albummet, der endnu ikke har fået nogen udgivelsesdato, er produceret af Robert ”Mutt” Lange, i øvrigt Shania Twains mand, der også er kendt for sit superglatte producerarbejde for bl.a. Bryan Adams, Def Leppard og Foreigner.

The Darkness er i gang med at prøve at finde en titel til pladen. Guitaristen Dan Hawkins forklarer at dette kan komme til at tage et stykke tid, eftersom titlen på debutalbummet, Permission To Land, tog syv måneder at finde på. Ifølge bassist Frankie Poullain er der en gammel titel, der igen er begyndt at presse sig på, nemlig Short Fat Cock, men bandet står ikke fast på valget: ”Vi ved jo ikke helt hvor langt albummet bliver endnu”.

The Darkness har en tæt pakket turneplan i løbet af sommeren, hvor de i juni skal turnere i USA og i juli i Europa, samt på diverse festivaler, men så vidt vides, indtil videre ikke i Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA