x

Robbie tilbage i Take That

Robbie tilbage i Take That

Der har været mange rygter og skriverier, men nu er historien om Robbie Williams' tilbagevenden til sin gamle gruppe Take That endelig blevet bekræftet. Oven i det fortælles det, at de fem medlemmer forventer at kunne udsende et nyt album til november.

De engelske medier citerer i dag flittigt sangen "Back For Good" ("In the twist of separation, he excelled at being free"), men understreger samtidig at Robbie Williams' retur til Take That ikke nødvendigvis vil være for evigt. Men fast ligger det i hvert fald, at tidligere tiders ballade mellem Williams og specielt Gary Barlow er lagt bag dem, og at sangeren, der forlod gruppen i 1995, nu er vendt hjem.

Til The Guardian siger Jason Orange om bandets tilbagevenden til det oprindelige line-up:

"Jeg er ovenud begejstret over, at Robbie er tilbage sammen med os, uanset hvor længe det varer. Jeg vil bare nyde vores tid sammen med ham. Livet er underlig smukt nogle gange".

De fem medlemmer startede med at skrive sammen i september sidste år og indspillede her seks sange med Madonna-produceren Stuart Price, der ifølge The Guardian kom til at danne fundamentet for det kommende album.

Der er endnu ikke fastsat datoer for Take That-koncerter med alle de fem medlemmer, men det forventes at udgivelsen af gruppens sjette album vil blive fulgt op af en verdensturné.

På gruppens officielle webside kan man læse mere om gendannelsen og se et videoklip med alle fem medlemmer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA