x

David Gilmour spiller The Wall-koncert sammen med Roger Waters

David Gilmour spiller The Wall-koncert sammen med Roger Waters

I et indlæg på Facebook kan man læse, at David Gilmour har lovet at deltage i en af koncerterne på den kommende turné, hvor Roger Waters vil genopføre "The Wall". Det vides dog endnu ikke, hvilken by der får besøg af begge Pink Floyd-medlemmerne.

Aftalen kom i stand i forbindelse med et velgørende arrangement, hvor Gilmour og Waters optrådte sammen forleden. Her spillede de Pink Floyd-klassikerne "Wish You Were Here", "Comfortably Numb" og "Another Brick In The Wall (Part 2)" samt "To Know Him Is To Love Him" skrevet af Phil Spector. Det er netop dette nummer, der er skyld i, at Gilmour nu endnu engang vil optræde med Roger Waters.

Gilmour havde nemlig sendt en demo til Waters, hvor han sang og spillede "To Know Him Is To Love Him". Men fordi Waters var bange for, at han ville ødelægge sangen, fordi hans vokal ikke kunne leve op til Gilmours vokal, sagde han, at han ikke ville synge den.

Gilmour drillede sin gamle kollega og pressede på, indtil han sendte en mail, hvor der stod: "Hvis du synger "To Know Him Is To Love Him" til The Hoping Foundation-showet, så kommer jeg og spiller "C. Numb" til et af dine Wall-shows".

Det kunne Waters ikke sige nej til, og derfor har de to nu en stående aftale om at mødes igen til en af de mange koncerter, hvor Roger Waters skal genopføre "The Wall". Turnéen starter i marts 2011 og rammer Parken 7. maj 2011. Billetter til koncerten i København kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA