x

Crystal Castles i slagsmål med fan

Crystal Castles i slagsmål med fan

Den canadiske duo Crystal Castles gæstede i weekenden den engelske festival Latitude, men på grund af en nærgående fan blev koncerten en noget rodet omgang, der blev afbrudt før tid. Bandets tidlige exit skyldtes, at frontfigur Alice Glass følte sig forulempet af en fan.

Ifølge NME var koncerten med Crystal Castles startet rigtig fint, og bandet havde virket meget glade for at spille på festivalens største scene. Glass var endda begyndt at crowdsurfe, men herefter begyndte det at gå galt. En fan havde åbenbart taget sangerinden på brystet, mens hun blev båret henover hovedet på publikum, og da hun kom tilbage til scenen, slog hun gentagne gange ned på en fan, der stod på første række.

Fra scenen råbte hun, "Hvis du rører mit bryst, så sparker jeg dig i dit fucking hoved", hvorefter hun spyttede ned mod publikum og råbte "Bitch".

Dette skete efter cirka tyve minutter, og herfra var koncerten en kaotisk omgang, hvor Glass knap nok sang. Koncerten sluttede, da Glass tog sit mikrofonstativ og smed det ind i trommesættet og udvandrede tyve minutter tidligere end planlagt.

Det er ikke første gang, Alice Glass har talt med næverne til en koncert. Til en koncert i 2009 på Sonar i Barcelona kom hun op at slås med en security-person. Hun forsøgte desuden at smide trommesættet efter vagterne og blev tilbageholdt, indtil makkeren Ethan Kath blandede sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA