x

Mark Ronson gav koncert med mange gæster

Mark Ronson gav koncert med mange gæster

Mark Ronson udsender til september albummet "Record Collection", og som på de to foregående soloudgivelser har han allieret sig med en lang række gæster til at tage sig af vokalarbejdet. Den slags gør det unægteligt besværligt at give koncerter, men det viste sig ikke at være noget problem i London i weekenden.

Lørdag 17. juli spillede Ronson til Lovebox-festivalen i London, og her fik han besøg af en lang række gæster, der håndterede vokalerne på både nye og gamle numre. Største overraskelse var at hele Duran Duran mødte op for ikke bare at hjælpe Ronson, men også for at spille hittet "Planet Earth" sammen med den engelske producer.

Ronson og Duran Duran har tidligere spillet sammen til enkeltstående koncerter i Paris, Edinburgh og London, men her har koncerterne fokuseret på bandets materiale. Men i London kom Simon Le Bon og Nick Rhodes på scenen for at medvirke på sangen "Record Collection". Også Nick Hodgson fra Kaiser Chiefs hjalp til, og efterfølgende dukkede John og Roger Taylor op for at spille bandets debutsingle fra 1981.

Hodgson skulle eftersigende havde hjulpet til med sangskrivningen til det kommende Duran Duran-album, der produceres af Mark Ronson.

Resten af koncerten bar også præg af diverse gæstevisit, og undervejs kunne man opleve Kyle Falconer fra The View synge den nye sang "The Bike Song", Rose Elinor Dougall fra The Pipettes der sang "Oh My God" (der normalt synges af Lily Allen) samt Alex Greenwald fra Phantom Planet, der sang sit eget hit "California" samt en version af Radiohead-sangen "Just", mens han crowdsurfede.

Også MNDR og Spank Rock gæstede, inden Falconer vendte tilbage og sang "Valerie", der normalt synges af Amy Winehouse.

Mark Ronson udsender "Record Collection" 27. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA