x

Dizzy Mizz Lizzy spiller de sidste koncerter til september

Dizzy Mizz Lizzy spiller de sidste koncerter til september

I maj måned skrev vi, at Dizzy Mizz Lizzy ville afslutte deres gendannelseseventyr med en koncert i Odense til august, men det viser sig nu ikke at holde stik. Bandet har nemlig valgt at tilføje endnu to koncerter til turnéplanen, så de to sidste Dizzy Mizz Lizzy-koncerter nu afholdes i Århus og København til september.

Den officielle melding var ellers, at Dizzy Mizz Lizzy efter koncerten 21. august i Den Fynske Landsby ville "lukke endegyldigt ned", men det viser sig nu ikke at være rigtigt. I den nye pressemeddelelse fremgår det dog, at dette virkelig skulle være de sidste to koncerter med den gendannede trio.

"De (Dizzy Mizz Lizzy, red.) har valgt at lukke 'reunion-året' med to såkaldte Thanksgiving-koncerter i Århus og København den 17.-18. september 2010. Der bliver IKKE flere koncerter, kun de to. Derefter skilles de tre musikere igen for hver især at puste ud, og derefter begynder Tim Christensen arbejdet på sit fjerde soloalbum".

Så den indtil videre sidste mulighed for at se trioen er altså i datoerne omkring den amerikanske Thanksgiving-weekend midt i september, og dermed skulle eventyret altså være afsluttet.

Dizzy Mizz Lizzy kan opleves i Århus 17. september (Scandinavian Congress Center) og i København 18. september (KB Hallen), og billetsalget til begge koncerter er netop sat i gang. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA