x

Scissor Sisters i Vega

Scissor Sisters i Vega

Knap har Scissor Sisters forladt landet, før de skal igang med at booke nye flybilletter tilbage til Danmark. Gruppen er nemlig lige blevet sat på plakaten hos Vega, der kan byde velkommen til newyorkerne i slutningen af oktober.

Scissor Sisters spillede tidligere på måneden til Nibe Festival, hvor GAFFAs Troels Frøkjær var til stede. I en femstjernet anmeldelse roste han bandet for deres evne til at skabe en fest midt i regnvejret og skrev blandt andet:

"Publikum gik som forventet helt amok på monsterhittet fra 2006 "I Don't Feel Like Dancin'" og "Take Your Mama" fra debutpladen, men egentlig var det de nye hits som "Fire With Fire", den stinkende frække "Whole New Way" og "Any Which Way", der angiveligt lød som Bee Gees, der stod allerstærkest, mens "Running Out" minder rigtig meget om Talking Heads. Men det gør absolut ingenting, når det, som i Scissor Sisters tilfælde, bliver gjort med så megen smittende livsglæde og musikalsk overbevisning".

Fem stjerner var der også til bandet sidst de gæstede København, hvor det var KB Hallen, der lagde scene til. Denne gang bliver det lidt mere intimt, og dermed formodentlig endnu mere svedigt, når de lægger vejen forbi Store Vega.

Scissor Sisters giver koncert 29. oktober, og billetterne sættes til salg onsdag 21. juli kl. 10.00 via Billetlugen.dk samt i Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA